Atiker

logo
menü

ATİKER İstanbul & Marmara Bayileri Bolu Kartalkaya’da Toplandı.

Soğuk hava şartlarına rağmen katılımın hayli yüksek olduğu organizasyonda bayiler; yeşille beyazın muhteşem buluşmasına tanık olup, yılın ilk karının tadını doyasıya çıkardılar. Kimi bayiler boş zamanlarını kayak yaparak geçirirken, kimi bayiler bulundukları ortamdan dolayı memnuniyetlerini sık sık dile getirdiler.

İstanbul ve Marmara bölgesi genelinden 100’e yakın bayiinin bir araya geldiği toplantıda, 2010 yılı değerlendirilmesi yapıldı. TAŞKIN Otogaz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Taşkın ASLAN açılış konuşmasında bu tarz organizasyonların kurumsal şirketler ve ekip ruhunu geliştirmek bakımından öneminin altını çizdi.

ASLAN; sektörel sorunlara ve bunların nasıl aşılabileceği konusunda son derece önemli konulara değinirken; ‘Türkiye önümüzdeki yıllarda otogaz tüketimi konusunda dünyada ilk sırada yer alacaktır’ dedi.

Atiker Metal A.Ş. Satış Müdürü Sayın Abdullah ALTUNTAŞ; Atiker’in Türkiye ve dünya pazarında istenilen hedeflere ulaştığını , iç pazarda özellikle müşteri memnuniyetine yönelik ‘TSE 10002 Müşteri Memnuniyeti’ standardını geliştirdiklerini vurguladı. ALTUNTAŞ, otogaz sistemleri konusunda bayilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

FSI ve TSI motorları için üretilen sistemin tanıtımına da yer verilen toplantıda, katılımcılara FSI ve TSI motorları ile ilgili soru cevap şeklinde sunumlarda bulunuldu. Genel toplantının ardından bayiiler Abdullah ALTUNTAŞ ve Taşkın ASLAN ile ikili görüşmelerde bulundular.

Karlar üzerinde hatıra fotoğrafı çektiren gurup, yoğun geçen toplantı programının ardından Taşkın Otogaz gala gecesinde stres attı.Ra Turizm Hümeyra EMİK tarafından hazırlanan gecede; Orkestra Grand Aktif, Elif Turan ve Esma Er sahne aldı.Bayiler 2010 yılının yorgunluğunu Taşkın Otogaz gecesinde üzerlerinden atip, doyasıya eğlendiler.

Son Eklenen Haberler

Marka Tescil Belgelerimiz

Sistem ve Uygunluk Belgeleri

LPG Aksamları Onay Belgeleri

CNG Aksamları Onay Belgeleri

LPG Tank Onay Belgeleri