Atiker

logo
menü

ATİKER Şirketler Grubu, ‘Dünya Kenti Konya Fuarı’na Katıldı

Fuarın açılışına TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya Büyükşehir Başkanı Tahir Akyürek, milletvekilleri, rektörler, oda, vakıf ve dernek başkanları, özel kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Fuara katılımcılar arasında Atiker Şirketler Grubu, Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu, Karatay Belediyeleri, çevre ilçe belediyeleri, Selçuk Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi, Mevlana Üniversitesi, Türk Hava Kurumu Üniversitesi, odalar, dernekler, vakıflar, basın kuruluşları, sanayi temsilcileri ve çok sayıda firma katıldı.

Dünya Kenti Konya Fuarı süresince bizleri Ankara Ticaret Odası(ATO) Congresium-Sergi Sarayı’nda yalnız bırakmayan ve standımızı ziyaret eden T.B.M.M. Başkan Vekili Sadık Yakut, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gıda ve Tarım Hayvancılık bakanı Mehdi Eker, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya Büyükşehir Başkanı Tahir Akyürek,     AK Parti Konya Milletvekilleri, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ‘a  ve standımızı ziyaret eden tüm dost ve müşterilerimize teşekkür ederiz. Bir sonraki fuarda görüşmek dileğiyle…

Son Eklenen Haberler

Marka Tescil Belgelerimiz

Sistem ve Uygunluk Belgeleri

LPG Aksamları Onay Belgeleri

CNG Aksamları Onay Belgeleri

LPG Tank Onay Belgeleri